Procesgrupper

Procesgrupper hos DIN VÆKST

Hvis du ønsker at leve dit fulde potentiale, er det nødvendigt at tage et sandfærdigt kig indad på både dine kvaliteter og dine skyggesider.

Den største udvikling sker dog først i det øjeblik du arbejder med disse, både kvaliteter og udfordringer, hvor de kommer i spil i relationer. Det er ikke svært at være fuld af mildhed og disciplin, når man sidder i en hytte eller på et bjerg langt fra alle mennesker. Udfordringen opstår i det øjeblik, hvor man skal balancere at være fx mild mens man står i en konflikt med sin partner eller at balancere at være disciplineret, når man er ved at drukne i emotionelt kaos med sin nærmeste. Det er først idet vi finder mod til at arbejde med os selv i samspil med andre, at man kan tale om sand udvikling. Når vi kan leve det vi taler.

Med udgangspunkt i enneagrammet, vil vi i små grupper arbejde med vores dybtliggende motiver bag det vi gør, og få indblik i menneskers adfærdsmønstre og psykologiske natur. Gennem gruppen vil vi omsætte denne viden til erfaring. Vi vil komme omkring emner som sociale strategier, instinktstabling, barndomsmønstre, skyggemønstre og copingstrategier og det vil ske med udgangspunkt i en målsætning om dit forandringsønske.

Så hvis du har mod til at tage din forandring til ”next level”, hvis du mener at livet skal leves og ikke tænkes, så er procesgruppen noget for dig. Ring for at høre nærmere om næste procesgruppes opstart.

Procesgrupper (2 t./uge i 10 uger): 3.000 kr

Scroll to Top