Supervision

Supervision med DIN VÆKST

På alle arbejdspladser opstår der løbende problemer i forhold til kunder/brugere eller mellem kollegaer og teams. En supervisionssamtale kan hjælpe med at gøre det mere klart hvilke skridt man skal tage, og giver ofte et nyt syn på verden for alle parter. Supervision foregår i det team/den gruppe du leder, og skaber et kæmpe fundament for udviklingen af tillid i teamet, hvilket er afgørende for hvordan dit team præsterer.

Der findes mange versioner af sandheden, da vi alle oplever en situation fra eget perspektiv.

Her får du hjælp til at opdage flere vinkler på en sandhed, så du får større forståelse for dine kollegaer og lærer at skelne mellem fakta og fortælling. Ved at tale om de udfordringer I hver især har i gruppen, går man fra at føle man står alene mod de andre til at det bliver et os. ”Sammen gør vi alting bedre” og du vil stå med en mere homogen personalegruppe, der løfter i flok og har mod til at tale om tingene.
Supervisionsforløbet med DIN VÆKST har lært mig meget omkring samarbejde. Jeg har opdaget vigtigheden af at spørge mine kollegaer om hvad de tænker og føler. Det gav mig stor indsigt de, forskellige typer af mennesker vi er.
Anonym kunde
Få løbende supervision af dine medarbejdere eller af ledergruppen og se tillige en stigende arbejdsglæde og nedsat sygefravær. Vi præsterer bedst, når vi kan mærke andre har tillid til os og forventer noget af os. Når vi selv tager ansvar og agerer i stedet for at reagere.

– Få en mere homogen personalegruppe, der løfter i flok og har mod til at tale om tingene.
– Få hjælp til at kommunikere kraftfuldt fra egen banehalvdel.
– Få større forståelse for dine kollegaer og lær at skelne mellem fakta og fortælling.

For størst udbytte og produktivitet samt fast nedbringelse af sygefravær anbefales 2 timers løbende supervision ca. hver 6. uge, men man kan også trække det ind som en indsats i en problemsituation. Ring eller skriv så skræddersyr vi et tilbud der passer til netop din medarbejdergruppe.

Kontakt DIN VÆKST for et tilbud

Scroll to Top