Kommunikation

Kommunikation fra DIN VÆKST

DIN VÆKST tilbyder undervisning i kraftfuld kommunikation. Som en del af det informationsfilter vi har i hjernen udelader, forvrænger og generaliserer vi konstant informationer. Vi giver meget oftere os selv negativ feedback, hvor vi ikke har slået til, end vi giver os selv positiv feed back. Og vi fylder os med begrænsende overbevisninger om os selv og verden.

Med undervisning i hvordan man kommunikerer kraftfuldt, bliver du bevidst om, hvordan du navigerer i miljøer hvor den begrænsende kommunikation er domminerende, og du får øje på, at det er muligt for dig, at gøre dig fri af dine egne begrænsende overbevisninger.

Der findes mange versioner af sandheden, da vi alle oplever en situation fra eget perspektiv.

Her får du hjælp til at opdage flere vinkler på en sandhed, så du får større forståelse for dine kollegaer og lærer at skelne mellem fakta og fortælling. Ved at tale om de udfordringer I hver især har i gruppen, går man fra at føle man står alene mod de andre til at det bliver et os. ”Sammen gør vi alting bedre” og du vil stå med en mere homogen personalegruppe, der løfter i flok og har mod til at tale om tingene.

Kontakt DIN VÆKST for et tilbud

Scroll to Top