Livsmestring

Livsmestring hos
DIN VÆKST

DIN VÆKST tilbyder professionelle samtaler til dig, der ønsker at skabe udvikling. Det være sig i det private, i dit karriereliv eller i balanceringen af disse.

Hvis livet spænder ben for dig, og du finder dig selv i fastlåste situationer, som det kan være svært selv at bryde ud af, kan mestringssamtaler støtte dig i at finde tilbage til den du virkelig er, og ud fra dine egne værdier og ønsker finde en vej gennem situationen og genfinde din indre motivation. Samtalerne kan også være en hjælp hvis du har nogle temaer du gerne vil arbejde med, eller hvis du har brug for at udvikle din robusthed og kan skabe nye strategier til at klare livets små og store kriser.

Min baggrund som fysioterapeut gør, at jeg har stor erfaring med hvordan vores liv sætter sig som symptomer i kroppen. Hvor det giver mening inddrager jeg derfor også kropsarbejde i form af åndedrættet, TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises) og andre somatiske indgangsvinkler der kan være gavnlige for at skabe forløsning af situationen.

Desuden er jeg specialiseret indenfor enneagrammet, som er en kortlægning af menneskets dybtliggende motiver for det de gør. Enneagrammet giver indblik i menneskers adfærdsmønstre og psykologiske natur. De ni enneagramtyper beskrives bl.a. på baggrund af karaktertræk, motivation, adfærd, værdigrundlag og barndomsmønstre.

Ring eller skriv for at høre nærmere om ledige tider. Det er også muligt at få et online forløb, så afstand er ingen hindring.

Jeg startede egentlig lidt på bar fod om, hvad jeg ville have ud af det, jeg havde bare en knugende følelse i
maven om, at noget var galt og gik den forkerte vej i mit liv uden at vide præcist hvad det var. Men jeg
vidste at jeg hele tiden gik rundt og var enormt ”bevidst” indeni, for slap jeg mig selv på nogen måde, så
sprang jeg i luften og kom til at råbe af nogen – eller blive ked af det, hvilket jeg ikke var særlig god til, så
der råbte jeg også bare.

Så det håbede jeg på at komme ud af, og det er indfriet + mere til! For min
udvikling stoppede heldigvis ikke der, men underbevidstheden har bare åbnet op for mere og mere
efterhånden som det blev forløst inden i mig, og det har virkelig været en spændende og givende rejse!

Anonym klient

Pris pr. time: 800 kr

Scroll to Top