Parsamtaler

Parsamtaler hos DIN VÆKST​

Hvis man har sit helbred eller sine børns trivsel for øje, er der ingen tvivl om, at en fredelig skilsmisse er bedre end et krigerisk ægteskab. Men desværre er skilsmisser sjældent fredelige. Den gensidige fjendtlighed fortsætter normalt efter parret er gået fra hinanden.

Derfor vil den bedste løsning næsten altid være, at genskabe eller fastholde et lykkeligt ægteskab, hvor I ikke bare enes, men støtter hinandens håb og drømme og oplever en følelse af mening i jeres samliv.

Nøglen til at genoplive et forhold eller forebygge en skilsmisse, er efter min mening ikke at kigge på konflikterne, men hvordan man er over for hinanden i det daglige, altså når man ikke skændes. Man kan bære over med meget i konfliktsituationer, hvis man føler man i det daglige har et fælles grundsyn og føler sig elsket. Jeg bruger min specialiserede viden inden for enneagrammet, til at spotte typemønstre og hvordan de spiller sammen i parforholdet.
Vi har både arbejdet med vores fælles handle- og tankemønstre og med vores individuelle mønstre. Det har været virkelig spændende, men også udfordrende på en god måde. Det har gjort, at vi nu forstår hinanden meget bedre, og vi tolker hinanden og os selv mere åbent.
Anonym klient

Dette kombinerer jeg med forskellige teorier, men særligt er jeg inspireret af psykologparret Julie og John Gottman, der baserer deres tilgang på solid og banebrydende forskning inden for feltet.

Det bedste udgangspunkt for parsamtaler er selvfølgelig, at begge parter er indstillede på at arbejde med parforholdet, og er en af jer i tvivl, kan I starte med en afklarende motivationssamtale. Mange vælger også at supplere parsamtalerne med individuelle forløb, hvor man kan arbejde sig igennem gamle mønstre der krydser relationen. Ring nu til en uforpligtende snak om, hvordan vi skruer et forløb sammen.

Parsamtaler (1,5 t): 1.500 kr

Scroll to Top